Maak uw keuze uit
een ruim aanbod aan planten!

Ma- Za: 9.00u -12.00u & 13.00u - 18.00u
Wo & Zo: gesloten

011 57 47 22011 57 47 22

Een ruim aanbod aan planten

Bent u op zoek naar éénjarige planten? Houdt u van een verse bloem in huis of nieuw groen in de tuin? Kom dan zeker eens langs bij Bloemen Maris, het tuincentrum dat u alles te bieden heeft wat u zoekt. Deze specialisten telen al hun éénjarige planten zelf en bieden u op die manier het grootste aanbod aan planten in Heusden.

Uitgebreid assortiment

U vindt bij plantencentrum Bloemen Maris een heel uitgebreid assortiment met een ruime keuze aan bloemen en planten in zowel soorten als kleuren. Bovendien geven zij u professioneel advies over hoe te planten en waar. Hebt u bijvoorbeeld veel zon of net meer schaduw in uw tuin? Zijn er bepaalde planten die u niet graag ziet of zijn er andere aspecten waar rekening mee moet gehouden worden? Dan staat het team steeds voor u klaar voor de beste totaaladviezen. Eénjarigen zijn bovendien planten die in hetzelfde jaar gezaaid worden, bloeien, zaad geven en daarna veelal bij de eerste vrieskou afsterven. Eénjarigen doen het bijzonder goed in potten, hangmanden of vensterbakken en bloeien de hele zomer.

Mest-, sproeistoffen en meer

Buiten het ruime aanbod aan planten, heeft Bloemen Maris u nog veel meer te bieden. De planten zelf aankopen, is één ding. Maar uw prachtig aangelegde tuin onderhouden, is een andere zaak. Dit vergt een goede nazorg met deskundige tuingereedschappen. Ook hiervoor kan u terecht bij deze tuinshop. Ook voor mest- en sproeistoffen, zaden en bloembollen of zelfs dierenvoeding bent u hier aan het juiste adres.

Hebt u vragen of wenst u een offerte op maat? Neem dan contact op via de contactpagina.