Maak uw keuze uit
een ruim aanbod aan planten!

Ma- Za: 9.00u -12.00u & 13.00u - 18.00u
Wo & Zo: gesloten

011 57 47 22011 57 47 22

De beste dierenvoeding voor uw kat, hond en paard

Een huisdier zoals een hond of kat, verdient de beste zorgen. Maar ook grotere beesten zoals schapen en paarden mogen niet uit het oog verloren worden. Het is dan ook van groot belang dat u ook voor hen te raden gaat bij een gespecialiseerde winkel. Zo kan u bij plantencentrum Bloemen Maris terecht voor kwalitatieve dierenvoeding in Heusden. Uw huisdieren zullen nooit iets te kort komen.

Voeding voor alle dieren

Zoveel dieren, zoveel soorten én zoveel verschillende behoeften. Daarom biedt Bloemen Maris een groot aanbod dierenvoeding van de beste merken aan. Zo komt geen enkel huisdier iets te kort en worden zowel hond, kat als paard voorzien van de voeding die ze nodig hebben. Bij dit tuincentrum kan u dus voor meer terecht dan enkel een ruim aanbod aan planten, tuingereedschappen en potterie. Zij voorzien ook een ruim assortiment voor uw huisdieren. Bij hen kan u terecht voor dierenvoeding voor schapen, paarden, kleinvee (vogels, kippen, konijnen) of gewone huisdieren zoals honden en katten). Ook bio-voeding behoort tot het kwalitatieve gamma, al zal u deze best telefonisch bestellen.

Contact

Bent u benieuwd naar het volledige aanbod dat u bij Bloemen Maris in Heusden kan vinden? Hier kan u terecht voor alles wat met uw planten, tuin en het onderhoud ervan te maken heeft. Ook voor dierenvoeding en zwembadproducten bent u hier aan het juiste adres. Hebt u nog vragen of opmerkingen? Wilt u een bestelling plaatsen van zaken die niet op voorraad aanwezig zijn? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op via telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina. De medewerkers helpen u met plezier verder.