Maak uw keuze uit
een ruim aanbod aan planten!

Ma- Za: 9.00u -12.00u & 13.00u - 18.00u
Wo & Zo: gesloten

011 57 47 22011 57 47 22

Kunstbloemen: net echt

Bent u allergisch aan bloemen? Wenst u een grote bos bloemen in huis maar wil u hier ten volle van kunnen genieten? Dan bieden kunstbloemen te Heusden van Bloemen Maris de oplossing. Deze zijn niet te onderscheiden van echte bloemen en verwelken nooit.

Kies voor kunstbloemen

Kunstbloemen vergen weinig tot geen onderhoud. U hoeft ze enkel zo nu en dan af te stoffen. Wanneer u verschillende losse kunstbloemen en kunstgroen aankoopt, kan u regelmatig van boeket veranderen. Deze bloemen zijn er trouwens in verschillende kwaliteiten, vormen en formaten. Bloemen Maris uit Heusden heeft een ruim aanbod aan kwalitatief hoogwaardige kunstbloemen voor u beschikbaar. Zo heeft u de keuze uit verschillende boeketten, maar ook losse kunstbloemen of kunst bladtakken kan u in het gamma terugvinden. Zo kan u zelf naar hartenlust verschillende bloemen gaan combineren om uw eigen boeket of bloemstuk samen te stellen helemaal in lijn met uw interieur.

Neem contact op

Heeft u interesse in onze kunstbloemen? Kom dan snel eens langs of neem contact op voor bijkomende informatie. Wij staan u graag te woord met deskundig advies.