Maak uw keuze uit
een ruim aanbod aan planten!

Ma- Za: 9.00u -12.00u & 13.00u - 18.00u
Wo & Zo: gesloten

011 57 47 22011 57 47 22

Vaste planten in uw tuin

Bij Bloemen Maris kan u niet enkel kiezen uit kamerplanten, maar u kunt er ook terecht voor een uitgebreid aanbod aan vaste planten in Heusden. Dit tuincentrum voorziet voor elke liefhebber wat wils. Houdt u eerder van een perfect aangelegde tuin? Of gaat u voor bloembakken op het terras of wat groen in huis? Hier kan u terecht met al uw wensen.

De juiste standplaats

De levensduur van vaste planten is optimaal indien de juiste standplaats gekozen wordt. De groeiomstandigheden van vaste planten worden immers sterk bepaald door bodem, licht en vochtigheid. Daarom geven de medewerkers van plantencentrum Bloemen Maris in Heusden u met plezier deskundig advies over welke planten u het best kiest en waar u ze plaatst. Op lange termijn zijn vaste planten ook kostenbesparend. Planten maken gelukkig, fleuren uw tuin op en brengen wat leven in huis. Waarom zou u dus niet even langslopen bij deze expert voor het ruime aanbod aan planten.

Op bestelling

Om vaste planten steeds in de beste omstandigheden te kunnen houden, voorziet Bloemen Maris geen ruime voorraad. Zo kunnen deze planten steeds de beste zorgen genieten en worden ze niet te lang in potten gehouden. U kan dus altijd een kijkje komen nemen of een bestelling plaatsen indien uw geliefd exemplaar niet aanwezig is in de winkel zelf. In een mum van tijd worden deze mooie planten voor u geleverd zodat u uw tuin tot in de perfectie kan afwerken.

Hebt u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan contact op via telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina. Ook voor advies kan u steeds bij deze plantenexpert in Heusden terecht.